شنبه, ۱۲ اکتبر ۲۰۲۴
شنبه, ۲۱ مهر ۱۴۰۳
با دیدن این غذاهای شیلی حتما غافلگیر می شوید!
ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

غذاهای شیلی

با اینکه در غذاهای شیلی از اروپایی ها الهام زیادی گرفته شده اما شیلی فرهنگ غذایی مخصوص به خود را دارد. غذاهای این کشور با توجه به ناحیه جغرافیایی بیشتر از گوشت، موجودات دریایی و سبزیجات درست می شود و آنقدر خوش رنگ لعاب، مقوی و خوشمزه هستند که هر شکم گردی را راضی می کنند. در ادامه الی گشت را همراهی کنید تا تعدادی از بهترین غذاهای شیلی را معرفی کنیم.

غذاهای شیلی

کومپیلیتو (Completo)

مطالب مرتبط:
پاتاگونیا، سرزمینی فراموش شده
آنچه از تاریخ شیلی باید بدانید

ورژن شیلیایی هات داگ! که برای درست شدن آن احتیاج به سوسیس، گوجه، کلم ترش و یک عالمه مایونز است. این ساندویچ مخصوص شاید از همه هات داگ هایی که در کشورهای دیگر هست بزرگ تر باشد پس اگر از طرفداران هات داگ هستید حتما این ساندویچ خوشمزه را در شیلی امتحان کنید. در خیابان های سانتیاگو گردشگران زیادی را می بینید که همانطوری که در حال گشت و گذار هستند یک ساندویچ کومپیلیتو هم در دستشان است. این را هم بگوییم که اگر خوش شانس باشید شاید بتوانید فروشنده هایی را پیدا کنید که در این ساندویچ خوشمزه از آووکادو هم استفاده کرده اند.

کومپیلیتو (Completo)

سس پبره (Pebre)

وقتی پا به رستوران های شیلی می گذارید روی همه میز ها سس تند و تیز و خوشمزه «پبره» را می بینید که ماده اصلی آن گوجه است و در آن پیاز خورد شده، فلفل، پیازچه، سیر، گشنیز، روغن و سرکه هم ریخته می شود. این سس که طعم تند خوشایندی دارد در ظرف های سفالی ریخته می شود و معمولا با نان داغی به اسم «پن آماسادو» خورده می شود. انواع مختلف این سس و در هر ناحیه از مواد متفاوتی درست می شود و طعم های متنوعی پیدا می کند.

سس پبره

امپانادا (Empanadas)

این اسنک خوشمزه آنقدر محبوب است که پیدا کردن آن در هیچ کدام از شهرهای شیلی کار سختی نیست. برای درست کردن امپانادا  مواد اولیه را داخل خمیر می پیجنند و می گذارند حسابی برشته شود. در شیلی سنتی ترین امپانادا با گوشت چرخ کرده، پیاز، کشمش، زیتون سیاه و تخم مرغ آب پز درست می شود.  امپانادا از آن غذاهایی است که در دو کشور مختلف کاملا متفاوت درست می شود؛ هم از نظر سایز و هم از نظر شکل ظاهری. امپانادایی که در شیلی درست می شود بزرگ است و تقریبا دو برابر امپانادای آرژانتینی است. از طرفی امپانادای آرژانتینی شبیه هلال ماه است اما در شیلی شکلی شبیه مربع دارد. مردم شیلی معمولا این غذا را برای مهمان آماده می کنند و معتقدند راز درست کردن یک امپانادای خوشمزه این است که مواد آن از شب قبل آماده شود.

امپانادا

پوروتوس گرانادوس (Porotos Granados)

این غذای سنتی در واقع خورش لوبیای تازه است و برای درست کردن آن از مواد تازه فصل تابستان مثل لوبیا، خمیر ذرت، پیاز، کدو تنبل،سیر، گوجه و ریحان استفاده می شود. لوبیاها باید یک روز کامل خیس بخورند پس درست کردن این غذا کمی زمانبر است و شاید نتوانید در هر رستورانی آن را پیدا کنید.

پوروتوس گرانادوس

غذای Pastel de choclo

ماده اصلی این غذا ذرت شیرین است پس اگر ذرت دوست داشته باشید حتما از آن خوشتان می آید. برای درست کردن این غذا، اول موادی مثل سیر، پیاز، گوشت چرخ کرده، تخم مرغ زیتون را سرخ می کنند بعد به آن مخلوط آرد ذرت و شیر را اضافه می کنند و می گذارند برشته شود. برای تهیه این غذا از ذرت تازه همان فصل استفاده می شود و در بعضی از انواع آن مرغ آب پز هم به کار می رود.

غذای Pastel de choclo

هومیتا (Humita)

باز هم یک غذای ذرتی دیگر! هومیتا ورژن شیلیایی غذای تامال است و برای درست کردن آن ذرت، پیاز، ریحان و کره با هم مخلوط و در آخر این مواد لای برگ ذرت پیچیده  و پخته می شود. برای اینکه این برگ ها در حین پخت از هم باز نشود دور آن با نخ گره زده می شود.

هومیتا (Humita)

ساندویچ چوراسکو (Churrasco)

برای درست کردن این ساندویچ از استیک های نازک گوشت، گوجه، آووکادو و مایونز استفاده می شود. یک جور چوراسکو هم هست که ارزان تر است و با سیب زمینی سرخ کرده، تخم مرغ نیمرو و پیاز درست می شود.

ساندویچ چوراسکو (Churrasco)

سوپایپیلا (Sopaipilla)

سوپایپیلا یک جور نان ساده ی سرخ شده است که برای درست کردن خمیر آن از مخلوط کدو تنبل، کره و آرد استفاده می شود. این نان از غذاهای خیابانی است که در همه شهرهای این کشور پیدا می شود .

سوپایپیلا (Sopaipilla)

غذای Lomo a lo pobre

در شیلی اسم هر غذایی که در آن تخم مرغ نیمرو باشد واژه a lo pobre دارد. این غذای خوشمزه مخلوط پیاز، گوشت، تخم مرغ نیمرو و سیب زمینی سرخ کرده است و خیلی ها فقط به خاطر همین غذا به رستوران می روند.

غذای Lomo a lo pobre

کازوئلا (Cazuela)

این سوپ مقوی هم ارزان است و هم خیلی راحت درست می شود. برای تهیه این غذا گوشت را به همراه سبزیجاتی مثل سیر، پیاز، فلفل، گوجه، ذرت، کدو تنبل و … می پزند. با دیدن این همه مواد متنوع حتما شما هم با ما موافقید که این سوپ یکی از مقوی ترین سوپ های دنیاست.

کازوئلا (Cazuela)
 
(منبع: مجله گردشگری الی گشت)
 
 
 
 
بهترین تفریحات اسپانیا!
ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

دانستنی های سفر به اسپانیا و تفریحات آن

اسپانیا، سرزمین فلامنکو، سرزمین مردم گرم و تفریح های شاد، جای تعجب ندارد که این کشور یکی از تاپ ترین کشورهای توریستی جهان باشد. کشوری که پر از چشم اندازهای متنوع، غذاهای خوش طعم و روند آرام زندگی است، این جا کشوری است که هر گردشگری را جادو می کند و باعث می شود تا بعد از یک بار سفر به آن دلتان بخواهد تا دوباره و دوباره به آن جا برگردید. چه به شمال آن بروید و چه به جنوب آن، اسپانیا از آن دست کشورهایی است که می توانید جذابیت های اسپنیش زیادی در آن پیدا کنید.

14 جاذبه برتر توریستی در کوبا | بزرگترین جزیره کارائیب
ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

 

کوبا غرق در عظمت، بزرگترین جزیره ی کارائیب است و سرشار از تاریخ، فرهنگ و اسطوره های فریبنده می باشد. اجرای زنده موسیقی در میدان های هاوانا که یکی از شهرهای قدیمی میراث جهانی یونسکو است، همچنین ماشین های قدیمی که در خیابان ها راه می روند و ساختمان های زیبای قدیمی که در شهرهای استعماری کوبا دیده می شوند، از جاذبه های گردشگری شهر هاوانا پایتخت کوبا هستند که همگی حس کشوری را القا می کنند که در آن، زمان از حرکت ایستاده است. کوبا همچنین سرشار از زیبایی های طبیعی است. این جزیره ی بزرگ بیش از 3000 کیلومتر خط ساحلی دارد که بیشتر آن با سواحل خیره کننده پوشانده شده است. صخره های مرجانی در آب های فیروزه ای، حاشیه های سرسبز کوبا و جزیره های پر زرق و برق میزبان رئیس جمهورها، انقلابیان، نویسندگان از سراسر جهان از جمله همینگوی است. با تمام تاریخچه و زیبایی و همچنین غواصی و ماهی گیری، کوبا جزایر متنوعی در دریای کارائیب دارد که می توانند با سایر جاهای دیدنی کوبا رقابت کنند. پس با ما در مجله همگردی همراه باشید برای سفر به مکان های دیدنی کوبا...

با این غذاها نظرتان درباره برزیل عوض می شود!
ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

غذاهای برزیل

اگر دلتان رهایی و طبیعتی آزاد می خواهد برزیل شما را صدا می زند! هر آنچه از چشم اندازهای طبیعی بخواهید از ساحل و جنگل های بارانی گرفته تا کوه و ساوانا برزیل همه این ها را در خود جای داده است. وجود نواحی متنوع و در عین حال مردمانی از فرهنگ های مختلف باعث شده تا آشپزی و فرهنگ غذایی این کشور هم تنوع زیادی داشته باشد. اگر به برزیل می روید سری به رستوران ها بزنید تا ببینید چطور غذاهای این کشور از آسیا اروپا و حتی آفریقا تاثیر گرفته و پر از عطر و طعم شده است. برزیلی ها عاشق غذا هستند و هر چه درباره غذاهای برزیل بیشتر بدانید شانس بیشتری دارید تا خوشمزه ترین غذاهای اصیل برزیل را امتحان کنید. در ادامه الی گشت را همراهی کنید تا تعدادی از بهترین غذاهای برزیل را به شما معرفی کنیم.

غذاهای برزیلی

نان Pão de queijo

مطالب مرتبط:
۷ مسیر طبیعت گردی در برزیل
معرفی بهترین دانشگاه های برزیل برای تحصیل

حتما در برزیل به دنبال اسنک و یا غذایی می گردید که هم خوشمزه باشد و هم خاص پس چه چیزی بهتر از نان Pão de queijo. نگاه به اسم عجیب و غریب این نان نکنید این غذا در واقع یک جور نان کوچک پنیری است که از محبوب ترین اسنک های برزیل به حساب می آید و برده های آفریقایی قرن ۱۹ باعث و بانی آمدن آن به برزیل شدند.  این نان خوشمزه از نشاسته کاساو درست شده و در بیشتر نان فروشی های سراسر برزیل پیدا می شود. اگر به دنبال خوشمزه ترین نوع این نان می گردید می توانید نوع خانگی آن را امتحان کنید و به یک نانوایی سنتی بروید. این نان را به همراه یک فنجان قهوه بخورید البته مراقب باشید چون کمتر کسی پیدا می شود که فقط با یک عدد از این نان ها راضی شود!

نان Pão de queijo

سالاد Vinagrete

این سالاد سر میز همه رستوران ها پیدا می شود و از سبزیجات خرد شده گوجه، پیاز و خیار درست می شود در آخر هم روی آن کمی سرکه، روغن و نمک ریخته می شود. شاید این سالاد در جاهای دیگری مثل شمال آمریکا یک نوع دسر باشد اما در برزیل یک غذای کامل است! یکی از دلایلی که این سالاد را اینقدر محبوب کرده این است که این سالاد برعکس غذاهای سنگین گوشتی غذایی سبک است و اگر همراه دیگر غذاها خورده شود طعم و عطر خاصی به آن ها می دهد.

سالاد Vinagrete

سالاد مرغ سالپیکائو (Salpicão)

اگر سالاد و غذاهای سبک را دوست داشته باشید در این کشور سالادهای متنوع و خوشمزه زیادی هست که حتما از آن ها خوشتان می آید. سالاد مرغ سالپیکائو پای ثابت میز رستوران های بوفه است و طرفداران زیادی هم دارد.  این سالاد کلاسیک برزیلی غذایی راحت و در عین حال خوشمزه است و از مرغ، نخود فرنگی، ذرت و میوه درست می شود. قسمت خوشمزه این سالاد این است که در آخر روی آن با سس مایونز پوشیده می شود و طعم بی نظیری پیدا می کند.

سالاد مرغ سالپیکائو

غذای Feijão Tropeiro

غذای اصیل و خوشمزه که احتمالا شما را ترغیب می کند تا برای امتحان دوباره آن هم که شده بار دیگر به برزیل سفر کنید. این غذا در ابتدا غذای اصلی کسانی بود که گاوها را به بیرون شهر می بردند (دلیل اسمش هم همین موضوع است) اما خیلی زود تبدیل شد به غذای اصلی همه مردم برزیل. این غذا از کلم کولارد سبز، لوبیا، گوشت و آرد مانویک درست می شود، شاید با دیدن این همه مواد اصلی فکر کنید که درست کردن این غذا کمی سخت است اما اصلا اینطور نیست. این غذا را معمولا از باقی مانده غذاهای دیگر درست می کنند برای همین هم به روش های مختلفی درست می شود.

غذای Feijão Tropeiro

خورش Feijoada

نمی شود حرف از بهترین غذاهای برزیل باشد و اسمی از Feijoada، غذای ملی برزیل نباشد. این غذا در واقع یک خورش لوبیای غلیظ است که حتما باید در یک ظرف سفالی درست شود. خورش Feijoada در اصل پرتغالی است اما در کشورهایی مثل برزیل که مستعمره پرتغال بودند هم درست می شود. خوشمزه ترین نوع این غذا، Feijoada à Brasileira است که از لوبیای سیاه و انواع مختلفی از گوشت ها تهیه می شود. درست کردن این غذا اصلا سخت و پیچیده نیست اما زمان بر است برای همین هم مخصوص آخر هفته ها و یا جشن ها است.

خورش Feijoada

سمبوسه Coxinha

اگر هوس اسنک برزیلی کرده اید این سمبوسه مرغ خوشمزه یکی از بهترین غذاهاست. برای درست کردن این غذا مرغ و پیاز را با هم مخلوط می کنند و دور آن را با خمیر سیب زمینی می پیچند. اما این خمیر باید حتما به شکلی خاص پیچیده شود: به شکل ران مرغ! این آخر کار نیست بعد از پیچیدن خمیر باید آن را به پودر سوخاری آغشته کنید و آنقدر در روغن داغ سرخ کنید تا برشته شود. بسته به این که این غذا در کدام شهر برزیل درست می شود اندازه اش فرق می کند اما آن هایی که بزرگ تر هستند برای یک غذای کامل مناسب ترند. برزیلی ها دوست دارند تا این غذا را به همراه یک سس تند بخورند چون اینطوری خیلی خوشمزه تر می شود.

سمبوسه Coxinha

آکارا (Acarajé)

این غذای خوشمزه در همه برزیل درست می شود اما بیشتر از همه مخصوص استان باهیا، منطقه ساحلی و قلب فرهنگی کشور است. ماده اصلی این غذا، لوبیای سیاه است البته پوست این لوبیا باید کنده و در هاون کوبیده شود تا به شکل خمیر دربیاید. این خمیر را به شکل گلوله های کوچک در می آورند و داخل آن را با مواد متنوع پر می کنند. در آخر هم این گلوله ها در روغن سرخ و ترد و برشته می شود.

آکارا

واتاپا (Vatapá)

این غذا هم در استان باهیا اختراع شده و یک جور خورش شیر نارگیل و میگو است. واتاپا یک غذای منحصربفرد است چون برای درست کردن آن از دو نوع میگوی خشک و تازه و برای غلیظ شدنش هم از نان استفاده می شود. در برزیل خانوم هایی هستند که یک پیراهن تمام سفید می پوشند و غذاهای خیابانی می فروشند این غذا همیشه یکی از غذاهای پرطرفدار آن هاست. می توانید این خورش را به همراه برنج سفید هم میل کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید.

(منبع:مجله گردشگری الی گشت)

معرفی جاذبه های گردشگری اکوادور در آمریکای جنوبی
ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

در این مطلب از جاذبه های گردشگری اکوادور و مناطق دیدنی اکوادور برایتان گفته ایم. اکوادور واقعا کوچک مجموعه ای از فرهنگ های بومی، معماری استعماری، منظره های دیدنی و جنگل های بارانی متراکم، یکی از جذاب ترین کشورها در آمریکای جنوبی است. حاشیه کلمبیا، پرو و اقیانوس آرام که از بسیاری از ایالات متحده بزرگتر نیست، این کوهنوردان، مسافرین، ماجراجویان و دوستداران طبیعت را به جنگل های سرسبز و مهم از نظر زیست شناسی، تماشاگران حیات وحش به جزایر معروف گالاپاگوس و آفتابگیران به سواحل استوایی گرمسیری آن جذب می کند. سابقا بخشی از هر دو اینکا و بعدا، امپراتوری اسپانیا شد، اکوادور هنوز هم تأثیرات بسیاری را در هر دو گروه دارد، به ویژه در فرهنگ غنی مردم و معماری استعماری باشکوه شهر پایتخت کیتو نشان می دهد که بیشتر آنها، به عنوان یک مکان میراث جهانی یونسکو اعلام شده است. پس با ما در مجله همگردی همراه باشید برای سفر به دیدنی های اکوادور...

درباره ما

لینک های مفید

سنتینلا فوتبال اسپانیا Ilotous فرهنگ رانندگی دفتر ترجمه 806

ارتباط با ما

آدرس : ایران، تهران، بلوار نلسون ماندلا (جردن)، ساختمان مرکز تجارت ایران، طبقه 17، واحد 3

تلفن: +98 21 26 21 24 58

ایمیل: info@centinela.co.com