اگر بیان کنیم اسپانیا در رده بندی ابرقدرت های غذایی در قعر جدول واقع شده بود، منصفانه است. در حالی که ایتالیا و فرانسه زمان طلایی خود را در دید عموم می گذراندند، اسپانیا زمان خود را در سایه می گذراند. در سال های اخیر مردم برای جشن گرفتن محصولات فوق العاده متنوع و مورد علاقه خود تلاش می کنند. سرآشپزهای فوق العاده از قبیل فرن آدریا، صاحب رستوران ال بولی که در حال حاضر بسته شده است و برادران روکا، موسس EI Celler de Can Roca تحسین بین المللی را برانگیخته اند. اما قلب پخت و پز اسپانیایی در طبیعت روستایی اسپانیا، میراث زمانی که اسپانیایی های سخت کوش مجبور به تلاش سخت برای سرزمین خود بودند، باقی مانده است. این چهارده غذای اسپانیایی که شامل غذاهایی دریایی، گوشتی و برنجی هستند در هنگام سفر به اسپانیا شدیدا توصیه می شوند. این مقاله درباره غذاهای اسپانیا، غذاهای محلی اسپانیا است و اینکه در اسپانیا چی بخوریم.
Paella Valenciana
پائلا شاید یکی از محبوب ترین ومعروف ترین غذاهای اسپانیایی به شمار بیاید. پائلا از غذاهای محلی اطراف والنسیا به شمار می آید و دو نوع دارد. پائلایی که با گوشت خرگوش و مرغ طبخ می شود و نوع دیگر آن پائلا دریایی است و پایه این غذا باید یک پوسته ترد سیاه رنگ به نام سسارات باشد. این غذا همیشه در هنگام ناهار سرو می شود. این غذا در لاماتاندتا در نزدیکی البوفرا با کیفیت بالایی سرو می شود. این مقاله درباره این است که در اسپانیا چی بخوریم و درباره غذاهای اسپانیا و غذاهای محلی اسپانیا است.
Patatas bravas
ماده اصلی غذاهای کوچک اسپانیایی که یک منوی کلاسیک را تشکیل می دهد، سیب زمینی شجاع نام دارد. دلیل این نام گذاری به دلیل سس تندی است که بسیار نادر است و در غذاهای آتشین هم به ندرت دیده می شود. این سیب زمینی ها به صورت مکعبی و باریک سرخ می شوند و در هرجایی سرو می شوند.سس آن می تواند به روش های بسیاری مثل سس گوجه فرنگی، سس سیر و سس مایونز با گردی از فلفل یا پودر پاپریکا یا هردو استفاده شود. یک ضرب المثل قدیمی رایج اسپانیایی وجود دارد که بیان می کند هرچه کافه کثیف تر باشد سیب زمینی های خوشمزه تری در آن سرو می شود. تاپاس دز اصل از جنوب اسپانیا می آید و با فرهنگ اجتماعی خوردن و نوشیدن خارج از منزل سازگاراست و عملکرد اجتماعی مشابهی را به عنوان خانه های عمومی انگلیسی پیاده سازی می کند. این جمله در حقیقت بیان شوان هنسی، برگزار کننده تورهای تاپاس در سویل است. توجه به این نکته مهم است که توجه داشته باشیم که patatas bravas مانند مکان هایی که برای نوشیدن انتخاب می کنید نیست بلکه این وعده در محیطی خانوادگی و دوستانه سرو می شوند. صرف این غذا به ندرت با مسمومیت به همراه است.نکات کلیدی این وعده عبارتند از اشتراک اجتماعی غذا و فرصتی برای انجام بسیاری از کارهای مختلف در هنگام صرف غذا. به طور کلی این غذا راهی برای زندگی بهتر است. این مقاله درباره غذاهای اسپانیا و غذاهای محلی اسپانیا است و اینکه در اسپانیا چی بخوریم.
Gazpacho
این سوپ اندولسی که ماده اصلی آن گوجه فرنگی است، به دلیل نوع سرو آن مشهور است. این سوپ سرد سرو می شود. این موضوع می تواند برای کسانی که از آن اطلاعی نداشته باشند بسیار حیرت آور باشد.اما جذابیت آن وقتی ظاهر می شود که که بخواهید این غذا را درگرمای سوزاننده تابستان صرف کنید. مواد اصلی تشکیل دهنده این غذا علاوه بر گوجه فرنگی، فلفل، سیر، نان و مقدار زیادی روغن زیتوناست. بهتر است این غذا را در Enrique Becerra در سویل صرف کنید. این مقاله درباره غذاهای اسپانیا، غذاهای محلی اسپانیا است و اینکه در اسپانیا چی بخوریم.
Pimientos de Padron
این غذا یکی از منوهای معمول در منوهای تاپاس است و از فلفل سبزی است که نام آن از نام شهری بارانی و شاداب در شمال غربی اسپانیااست. این غذا به صورت سرخ شده و در آب نمک سرو می شود. اگرچه این غذا طعم شیرین و ملایمی دارد اما شهرت آن ها ریشه در این واقعیت دارد که فلفل های این غذا ممکن است بسیار تند و آتشین باشد و این فلفل در رولت روسیه ای که در آن وجود دارد است و باعثشوکه شدن می شود. بهتر است این غذا در Bierzo Enxebre صرف شود. این متن درباره این است که در اسپانیا چی بخوریم و درباره غذاهای محلی اسپانیا و غذاهای اسپانیا است.
Fideuà
پنجمین غذایی که معرفی می کنیم در میان گردشگران شهرت کمتری دارد. Fideuà نوعی پاستای اسپانیایی است که ظاهر آن به ورمیشلشباهت دارد. این غذا در میان غذاهای دریایی کاتالونیا و والنسیا محبوبیت ویژه ای دارد و به دلیل طعم و ظرافت آن رقیب خوبی برای این غذاهاست. این غذا معمولا در یک ظرف پائلا پخته می شود. یکی از مکان های محبوبی که می توانید در آن این غذا را میل کنید، el rall در والنسیا می باشد.
Jamón
جیمون یا گوشت ران خوک یکی از غذاهای پرطرفدار اسپانیایی است. پاهای این گوشت ران به طور سنتی نمکی می شود و سپس برای نگه داری آن ها در ماه های طولانی زمستان آن ها را آویزان و خشک می کنند. جیمون سرانو (کوهی) یکی از شایع ترین نوع آن هاست و از خوک های سفید به دست می آیند. جیمون های گرانتر از خوک های سیاه بدست می آیند. بهترین نوع سرو جیمون برش آن ها به تکه های نازکاست، به طوری که در دهان آب شوند. بهتر است با مقدار کمی نان خورده شود. سرآشپز معروف اسپانیایی، خوزه پیزارو می گوید: جیمونیکی از ارکان اصلی در جول غذاهای اسپانیایی است و از غذاهای اصلی رستوران های پیزارو و تاپاس در لندن می باشد. این وعده را باید قبل از خوردن غذا میل کرد. طعم نمکی و کاج مانند آن در کنار کاوا ترکیب فوق العاده ای می شود و همچنین می توان از آبمیوه هایی که قبل از آمدن غذای اصلی سرو می شود، لذت ببرید. این غذا ارزش بسیاری دارد. پای گوشت خوک تا زمانی که به درستی پوشیده و ذخیره شود، می تواند استفاده شود. اگر به دنبال چربی مومی می گردید، از این گوشت استفاده کنید. هنگامی که این گوشت را مالش دهید مانند موم شمع ذوب شده عمل می کند. بهتر است این غذا را در Museo del Jamón در مادرید صرف کنید. این متن درباره این است که در اسپانیا چی بخوریمو درباره غذاهای اسپانیا و غذاهای محلی اسپانیا است.
Tortilla
املت اسپانیایی می تواند با سوسیس، فلفل و پیاز در میان دیگر مواد تشکیل دهنده آن درست شود. اما عده ای می گویند این املت باید ففقط شامل سیب زمینی وتخم مرغ می باشد. سیب زمینی ها باید قبل از اضافه شدن در مخلوط تخم مرغ سرخ شده در حرارت بالا، به آرامی سرخ شود. مهمترین بخش زمانی است که باید تابه را با ضربات ناگهانیتکان دهید تا نان ذرت به خوبی بچرخد. اگر شما آن را به درستی هم بچرخانید، ممکن است کسی فریاد بزند "اولی، شما آن را اشتباه نگه داشته اید". در هرجای دنیا می نوان از نان نیمه پخته شدهاستفاده کرد. شما می توانید آن را در بار سلف سرویسی میل کنید.
Churros
چاروس یک میان وعده محبوب است که از خمیر سرخ شده درست شده است. این غذا به شکل سوسیس برش زده می شود و در شکرخوابانده می شود. این غذا توسط فروشندگان خیابانی فروخته می شود و به همین دلیل در فستیوال ها بسیار محبوب است. بهتر است این غذا را در San Ginés مادرید میل کنید.
Croquetas
یکی دیگر از آیتم های معمول در منوهای تاپاس croquetas است که لوله های سس بشامل است که در پودر کبابی قرار دارد. اما این غذا بسیار خوشمزه تر از آنچه به نظر می رسد است. کروکاس نمکی و کروکات جیمون از انواع محبوب این غذا هستند. این غذا بهتر است در یک کافه در تاپاس صرف شود. بهتر است این غذا را در Casa Julio در مادرید سرو شود. این مقاله درباره غذاهای اسپانیا و غذاهای محلی اسپانیااست.
Albondigas
البوندیگاس یک آیتم کلاسیک است. این غذا توپک های گوشتی هستند که به سس گوج فرنگی آغشته شده اند و در سراسر اسپانیا سرو می شوند. این غذا علاوه بر سس گوجه فرنگی با مزه های بی نظیری از قبیل سس بادام سرو می شود. غذایی که در تصویر می بینید، توپک گوشتی ماهی مرکب است. بهتر است این غذا را در Cafe OMKA در گرانادا میل کنید.
Migas
میگاس یک غذای اسپانیایی افسانه ای است که تقریبا توسط اسپانیایی ها به خاموشی سپرده شد. میگاس مثال خوبی از این است که چه مقدار از غذاهای اسپانیایی مربوط به روستاهای این کشور است. این غذا اساسا از تکه های نان خشک شده و خرد شده تشکیل شده است که با ترکیبات مختلف از قبیل سوسیس خوک و بیکن سرو می شود. این غذا برای کارگران کشاورز که باید در مواد اولیه غذاها صرفه جویی کنند،غذای بسیار مناسبی است و فقط در سال های اخیر راه خود را در رستوران های فانتزی باز کرده است. شوان هنسی می گوید : مانند هر غذای سنتی دیگری ریشه های این غذا خود را در مواد اولیه تشکیل دهنده آن نشان می دهند و در آن از هر ماده قابل دسترسی مانند استفاده ازبینی تا دم حیوانات و غذاهای باقی مانده استفاده می شود. روش های نگهداری از این غذاها از قبیل خشک کردن و نگه داشتن در روغن نیز ریشه روستایی دارد. برای یک ملت مدرن مانند اسپانیا، تاپاس هنوز هم دارای مقدار زیادی غذای محلی است. این غذا را در Eustaquio Blanco در Cáceres میل کنید.
Bacalao
یک غذای باارزش در اسپانیا باکالائو یا ماهی شور است که توسط ماهیگیران اسپانیایی از مناطق دور مانند نروژ و نیوفنلاند آورده می شوند.ماهی هایی هستند که در آب های محلی پیدا نمی شوند. برای نگه داری، آن را در نمک نگه می دارند. این ماهی حتما باید قبل از درست شدن به مدت 24 ساعت در آب نگه داری شود تا شوری آن از بین برود. این غذا با انواع سس ها از قبیل سس پیل، پیل که از سیر و زیتون درست شده، سرو می شود. بهتر است این غذا را در سرو Bar Gatz کنید.
Fabada
این غذا یکی از غذاهای مورد علاقه شمال غربی استوریاس است و ماده اصلی آن لوبیای سفید است. فابادا یکی غذای ضیافتی است که معمولا با گوشت خوک سرو می شود. این غذا اصولا با گوشت خوک و بیکن ومرسیلا و سوسیس سرخ شده اسپانیایی سرخ شده است و باعث می شود بسیار خوشمزه تر شود. بهتر است این غذا در Casa Gerardo سرو شود.
Leche frita
لچ فریتا یا شیر سرخ شده یک دسر محبوب است که از شیر و آرد و تخم مرغ درست شده است. قبل از پوشیده شدن در نان خشک سرخ شده باید محکم و سفت شود. این غذا می تواند سرد و گرم سرو شود. بهتر است این غذا درasa Alvarez میل شود.
(منبع: همگردی)