روماریو، ستاره سابق فوتبال برزیل درخواست کرد که فعالیتهای کارلوس نوزمان رییس کمیته برگزاری المپیک ریو ۲۰۱۶ و کمیته المپیک برزیل مورد بررسی قرار گیرند. او معتقد است که باید مشخص شود اموال عمومی به فساد و دزدی کشیده شده است یا خیر.
به گزارش ایسنا و به نقل از Inside the games، روماریو، ستاره سابق فوتبال برزیل که در سال ۱۹۹۴ توپ طلایی فیفا را به دست آورد، به فساد مالی در المپیک ریو ۲۰۱۶ اعتراض کرد و خواست که به این پرونده رسیدگی شود.
روماریو در این باره اظهار کرد: من میخواهم که بررسیهای درباره فعالیتهای کمیته المپیک برزیل آغاز شود. هدف این است که مشخص شود آیا اموال عمومی مورد فساد و دزدی قرار گرفته است یا خیر.
روماریو ۵۱ ساله در سالهای اخیر در زمینه مبارزه با فساد در ورزش فعالیت کرده است. کارلوس نوزمان، رییس کمیته برگزاری المپیک ریو هنوز هیچ حکمی دریافت نکرده است اما او متهم به فساد مالی است.
از سال گذشته تاکنون تعدادی از مسئولان برزیلی متهم به فساد مالی در المپیک ریو ۲۰۱۶ شدهاند.
(منبع: خبرگزاری ایسنا)
