با این که رئیس بازداشت شده فدراسیون فوتبال اسپانیا هنوز یک متهم است و دادگاه او برگزار نشده، وثیقه برای آزادی مشروط وی از سوی دادستانی مادرید پذیرفته نشد.
به گزارش وانانیوز، ویار ریاست فدراسیون فوتبال اسپانیا به علت فساد مالی و تقلب در برخی قرعه کشیها و دخالت در شرط بندیهای مجاز و غیر مجاز در فوتبال باشگاهی و ملی اسپانیا این روزها تحت نظارت گارد ویژه در محلی نامعلوم زندانی است و حق داشتن ارتباط با خانواده خود را ندارد. وکیل او تنها یک بار در ساختمان مرکزی دادستانی مادرید با وی صحبت کرده و دیدار بعدی آنها فعلا میسر نیست و مشخص نشده است.
همسر ویار برای آزادی وی حتی به صورت مشروط و تحت کنترل پلیس وثیقه آماده کرده اما دادستانی مادرید این را نپذیرفته و حکم قطعی داده که وی حق خروج از محل بازداشت شده را ندارد.
(منبع: آژانس خبری ورزش ایران (وانا) )
